If saņēmis starptautisku balvu par klientu pieredzes pārvaldības risinājumiem

If Apdrošināšana Baltijas valstīs uzvarējusi starptautiskā “Klientu pieredzes” konkursā kategorijā “Klienta balss”, ko organizē pasaules līderis risinājumu izstrādes jomā – Confirmit ACE (ang.val. Achievement in Customer Excellence).

 If Apdrošināšana balvu saņēma par izcilu pieredzi un būtisku ietekmi klientu apkalpošanas un atbalsta jomā.

“Mēs lepojamies ar šo novērtējumu – tas pierāda, cik mums ir svarīga klienta balss. Sirsnīga vēlēšanās ne tikai dzirdēt, bet arī reaģēt stiprina savstarpējo uzticēšanos, un tas atspoguļojas mūsu rezultātos. If NPS (Net Promoter Score) daudzus gadus pēc atlīdzību korekcijas un pārdošanas ir ievērojami pārsniedzis vidējos rādītājus. Rūpes par katra viedokli, atbildība par katru situāciju, proaktīva risinājumu meklēšana un atvērtība jauninājumiem – noteikti ir pareizais ceļš, kuru turpināsim iet un pastāvīgi pilnveidot, ”saka Aleksandra Marcinkevičiene, apdrošināšanas kompānijas If apdrošināšanas pieredzes vadītāja.

Šogad jau 15. reizi Confirmit ACE godināja klientu centību un nozīmīgus biznesa uzlabojumus klientu pieredzes pārvaldībā. Ik gadu uzņēmumi tiek apbalvoti sekojošās kategorijās: panākumi digitālajā jomā, jauninājumi, vispārējā ietekme uz uzņēmējdarbību, darbinieku pieredze, B2B, klientu balss un gada profesionālis.

Confirmit izstrādā risinājumus, kas nodrošina atgriezenisko saiti un datu analīzi vairāk nekā 5000 starptautiskiem uzņēmumiem un tirgus izpētes aģentūrām visā pasaulē.